Complements a Barcelona

Contacta'ns

COMPLEMENTS

Som Capritxos, una botiga especialitzada en tot tipus de complements que ofereix els seus productes a la ciutat de Barcelona. Contacta'ns i regala alguna cosa especial.


A la nostra secció de complements, pots trobar la col·lecció artesanal de collarets, polseres, anells i arracades fabricats en diferents materials com:

  • Paper maixé

  • Plata de Llei

  • Pell

  • Acetat

A més d'altres joies exclusives de paper

Vine a conèixer la nostra botiga i gaudeix de les nostres peces exclusives en plata, resina o seda natural. Dóna't un caprici, ets a la botiga ideal per a això. Disposem d'una gran varietat de peces de disseny propi. 


Si el que necessites és un regal original podem oferir: bosses, moneders originals de pell i suro. A més de bolígrafs, fundes d'ulleres, ventalls pintats a mà, ninots de Goma Eva i una gran varietat de detalls. 


Realitzem, objectes personalitzats. Pregunta'ns. 


Confia en els professionals de Capritxos, som especialistes en regals originals i personalitzats. Ens avalen la quantitat de clients que ja han comprat algun dels nostres articles gràcies a la qualitat de tots els productes que tenim a la venda per a tots els clients. 


La nostra botiga és referent a la ciutat de Barcelona, per oferir una atenció personalitzada i oferir regals i productes de qualitat a un preu excepcional. Vine a conèixer-nos


El nostre equip és conscient de la importància de realitzar un treball de qualitat amb un acabat perfecte. Disposem d'una àmplia experiència en el sector en què treballem.

FEM LES TEVES IDEES REALITAT

© 2021 Capritxos Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital